Privat

Både maling samt øvrigt malerarbejde udføres på Amager og i København

​Maling af lejlighed samt øvrigt malerarbejde på Amager og i København

Malerfirmaet Peter Lindskrone Schmidt A/S står for maling af både hus og lejlighed for private. Vi leverer et smukt og grundigt malerarbejde – hver gang.

Vi løser alle typer af maleropgaver

Vi ønsker at levere et professionelt og elegant malerarbejde, som lever op til vores kunders ønsker og forventninger. Derfor anvender vi udelukkende maling af høj kvalitet. Vi løser mange forskellige typer af maleropgaver for private i hus eller lejlighed. Heriblandt:

  • Indvendig maling og tapetsering af hus eller lejlighed
  • Udvendig maling af huse og lejligheder
  • Maling af vinduer og døre i huse og lejligheder
  • Samt meget andet.​.

Ved maling af lejligheder og huse har vi sans for detaljerne, og vi lægger vægt på et ordentligt arbejde fra den første spartling til den afsluttende rengøring.

Eksperter i maling af lejligheder i Københavnsområdet

Vi har stået for maling af mange lejligheder i København. Flere af de ældre lejligheder gemmer ofte på små og charmerende detaljer. Ved maling af lejligheden formår vi at fremhæve detaljerne, som gør lejligheden personlig og unik.

Smukke og unikke løsninger ved tapetsering og maling af lejlighed eller hus

Farver og tapeter er med til at skabe den stemning, som du ønsker i dit hjem og lejlighed. Hos Malerfirmaet Peter Lindskrone Schmidt A/S tilbyder vi derfor professionel rådgivning, hvor vi benytter vores professionelle faglighed til at finde det rette farve- og materialevalg.

Kontakt os for maling af lejlighed eller hus i København

Kontakt os for en samtale om din maleropgave eller få et uforpligtende tilbud. Vi træffes både på tlf.: 32 51 18 87 eller du kan udfylde vores kontaktformular.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os