Farverådgivning

Farverådgivning sikrer et harmonisk resultat

Farver skaber stemning! Hvilken stemning vil du skabe? Hos Malerfirmaet Peter Lindskrone Schmidt A/S tilbyder vi professionel farverådgivning til alle vores kunder.

Med en farverådgivning kan du få farve i rummet eller på husfacaden, der sikrer dig et harmonisk resultat og en optimal glæde.

Professionel farverådgivning

Lyse naturfarver giver bløde luftige rum. Mørke mættede farver giver dramatiske rum. Vender rummet mod nord, er lyset koldt, og vender det mod syd, er lyset varmt. Hvis du vælger at bruge kolde farver i kolde rum og varme farver i varme rum, giver det som regel ikke nogen problemer at få den rigtige farvetone. Med en professionel farverådgivning er du derfor sikret et perfekt resultat.

​Farver påvirker dine rum, dine omgivelser og dig selv. Farver skal indbyrdes passe sammen. Derfor er farverådgivning af en professionel vigtig. Farvevalget skal afpasses den enkelte opgave med afgørende faktorer som f.eks. størrelsen på lokalet, beliggenhed, lysindfald og lyskilde samt anvendelse deraf. Udvendigt skal farvesætningen harmonere med området huset ligger i. Det hjælper vi med!

Farverådgivning: Vi ved, hvordan farver virker

Valg af farver beror på smag og behag, men kombinationen af farver bør komplimentere hinanden. Der er således mange overvejelser, som skal tages i betragtning, og det kan være svært at træffe de rigtige valg. Vi tilbyder kvalificeret farverådgivning, som sikrer dig et harmonisk resultat.

Har du brug for professionel farverådgivning, så kontakt os for yderligere information på telefon 32 51 18 87.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os