Facaderenovering

Malerfirmaet Peter Schmidt Lindskrone A/S udfører facaderenovering, pudsning og maling af facade for både private og erhverv.

Maling og renovering af facader

Vi rådgiver om valg af farver og står for forundersøgelser af facaden, inden vi påbegynder kalkning, maling og renovering af facaden

Specialister i renovering af husfacader

Vi har specialiseret os i alle typer opgaver på husets facade. Det betyder, at du får en kompetent og erfaren samarbejdspartner, hvis du vælger Malerfirmaet Peter Schmidt Lindskrone A/S til din facaderenovering

Få elegant farvespil med en facaderenovering

De fleste bygninger har elementer i facaden, der gør, at hele facaden ikke bør have samme farve. Det kan være murede detaljer, der skal males i kontrastfarver eller udvendigt træværk, der kan give et elegant farvespil i facaden. Det kan vi sørge for med en facaderenovering.

Få gode råd om din facaderenovering

Et vellykket farvevalg understreger husets form, udtryk og karakter. Tag derfor os med på råd fra starten, så du er sikker på, at alle elementer tænkes med. Vi har mange års erfaring i renovering af facader.

Vi har hjemme i Kastrup og udfører facaderenovering på Amager og i København. Ring til os for at få et besøg, så vi kan danne os et ordentligt indtryk af opgaven.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os