Erhverv

Malerfirmaet Peter Lindskrone Schmidt A/S løser alle former for malerarbejde for virksomheder, institutioner og boligforeninger.

​Maling af skoler, virksomheder m.m.

​Vi udfører blandt andet:

  • Maling af kontor
  • Malerarbejde for børnehaver
  • Maling af klasseværelser på skoler
  • Maling af facader på butikker og virksomheder
  • Maling af trappeopgange for boligselskaber
  • Rådgivning om maling og valg af farver​

Skal jeres virksomhed have malet kontorerne, skal klasseværelserne genopfriskes, skal børnehaven have malet farverige motiver, der udfordrer fantasien, eller skal forretningen eller butiksfacaden have en makeover?

Så lad Malerfirmaet Peter Schmidt Lindskrone A/S stå for opgaven. Vi er klar til enhver udfordring!

Mange års erfaring med malerarbejde for erhverv

Vi har mange års erfaring og ekspertise i at udføre malerarbejde for virksomheder, kommunale instanser og boligforeninger, og vi er derfor jeres professionelle sparringspartner, når det kommer til eksempelvis maling af vægge indenfor. Hvilke farver kan med fordel vælges, for at øge jeres ansattes produktivitet?

Det kan vi hjælpe jer med at svare på.

Facademaling til virksomheder

Skal I have foretaget en facaderenovering, er Malerfirmaet Peter Schmidt Lindskrone A/S et sikkert valg, når det kommer til malerarbejdet i en virksomhed eller institution.

Det sidste finish leveres altid til jeres tilfredshed. Vi ved, at jeres facade blandt andet er jeres fysiske ansigt udadtil. Det værner vi om! Derfor udfører vi altid et professionelt malerarbejde, når vi maler facader.

Kontakt os for malerarbejde til erhverv og virkosmheder

Vi forsøger, så vidt det er muligt, altid at passe vores malerarbejde på virksomheder og institutioner ind, så det forstyrrer jeres arbejde mindst muligt.

Er I i tvivl om jeres muligheder for malerarbejde til erhverv og virksomheder, så kontakt os for rådgivning eller et uforpligtende tilbud.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os