Maling af vinduer

Maling af vinduer i alle højder

Hos Malerfirmaet Peter Schmidt Lindskrone A/S udfører vi maling og renovering af vinduer for både private og erhverv, hvad enten det er renovering af vinduer i en villa eller maling af vinduer i en virksomhed på sjette sal.

Vi samarbejder med liftudlejningsfirmaer, så vi kan nå alle vinduer i etageejendomme, når de skal males eller vedligeholdes med træbeskyttelse eller olie.

Maling af vinduer er vores speciale

Skal farven på de gamle trævinduer ændres, kan det være en krævende opgave, hvis vinduerne er småsprossede eller koblede.

Men gennem mange års erfaring har vi gjort renovering og maling af vinduer til virksomhedens speciale, hvorfor vi altid løser opgaven professionelt og kvalitetsbevidst.

Derved får du et elegant resultat, der fremstår tro mod den oprindelige stil, når vi udfører maling og renovering af dine vinduer.

Få et tilbud på maling af jeres vinduer

Vil du have en professionel og erfaren malermester til at udføre malingen af dine vinduer, så kontakt os på telefon 32 51 18 87 og få et uforpligtende tilbud på jeres vinduer. Vi udfører maling af vinduer på Amager og i hele København.​

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os